28.11.2017: Kauppakamariaamiainen: Hyveet näkyvät myös viivan alla!

Tervetuloa kauppakamariaamiaiselle hyveiden äärelle! Yrityseetikko Antti Kylliäinen (SyFron Oy) kertoo miten työyhteisössä valituilla hyveillä voidaan vaikuttaa merkittävästi mm. yhteistyön sujumiseen, asiakastyytyväisyyteen ja työn tuottavuuteen.

"Hyveet tekevät meistä hyviä ja aikaansaavia työntekijöitä, esimiehiä ja johtajia."

Aika: tiistai 28.11. klo 8:00 - 9:30
Paikka: Hotelli-Ravintola Aada, Kauppakatu 32, Joensuu

Hyveet - toisin kuin arvot - näkyvät ja vaikuttavat aina arjessa. Työelämässä on vain unohdettu, että meillä on erinomainen ja käytännönläheinen työkalu vaikuttaa suoraan ja tehokkaasti työyhteisön yhteishenkeen ja tekemisen laatuun - joka päivä.

Jokainen työyhteisö voi määrittää itselleen hyveet, jotka tekevät juuri tästä työyhteisöstä hyvän ja aikaansaavan. Kun ihmiset toimivat hyveiden mukaan, heidän yhteistyönsä sujuvoituu ja tehostuu. Tämä näkyy myös taloudellisessa tuloksessa. Antti Kylliäinen on vienyt hyveet mm. Finlandia-talon toimintaan. Tuloksena asiakastyytyväisyys kohosi kohisten - työyhteisön hyveet kun näkyvät ja tuntuvat aina asiakkaalle asti.

   Antti Kylliäinen on Suomen johtava yrityseetikko. Hän on yli 20 vuoden ajan syventynyt hyve-etiikkaan ja sen käytännön sovelluksiin. Antti on kirjoittanut aiheesta kirjoja ja artikkeleita. Hän vie hyveitä työelämän lisäksi myös lasten ja nuorten elämään: yli 330 koulua ja päiväkotia on mukana Hyveet Elämässä -hankkeessa ja myös Joensuun Katajan junnuilla on Hyveet Pelissä tänä syksynä. Antti on maanläheinen, selkeä ja innostava puhuja.


Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan! Tilaisuuden juontaa Tomi Tuomasjukka (Työluotsi Oy).

Lisätietoja

Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Hyveellisen kauppakamariaamiaisen isäntinä toimivat Työluotsi Oy sekä TietoinenTyöelämä.fiTakaisin